home home
ketelhuizen cascade

Over ons

VEM installatietechniek is een echt familiebedrijf en al ruim 40 jaar actief op het mooie eiland Texel.  De markt verandert en wij groeien daar als bedrijf in mee. Als bedrijf hebben we de vurige wil om van bedreigingen kansen te maken. Producten kun je overal kopen, maar kennis en vakmanschap wordt steeds meer waard. Op dat gebied willen we ons onderscheiden. 

Het toverwoord van nu is verduurzaming. Als bedrijf is het onze taak om  de vertaalslag naar nieuwe producten en oplossingen te maken. Een logische stap, want elektra is de enige goede vervanger voor fossiele brandstoffen. Dagelijkse zijn zo'n 12 monteurs op ons eiland onderweg om hierin een bijdrage te leveren.  

Als elektrotechnisch installateur op Texel zijn wij altijd dichtbij. Heeft u een elektrotechnische storing? Neem contact met ons op via de  24-uurs servicedienst.  Wij helpen u graag!

 

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS