home home
ketelhuizen cascade
 

Algemene voorwaarden VEM Installatietechniek

VEM Installatietechniek BV is lid van UNETO-VNI en moeten daarom voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door voortdurende training en scholing van medewerkers blijft de UNETO-VNI installateur op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo is hij altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werkt hij altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen. Daarmee onderscheidt de UNETO-VNI installateur zich nadrukkelijk van de bedrijven die niet zijn aangesloten bij UNETO-VNI. 

Kwaliteit en voorwaarden UNETO-VNI

Toch kan het voorkomen dat u met uw installateur van mening verschilt over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarom heeft UNETO-VNI samen met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis consumenten-voorwaarden opgesteld die u als klant bij een geschil de zekerheid biedt van een onafhankelijke Geschillencommissie. 

De uitspraak van de Geschillencommissie is bindend voor beide partijen. UNETO-VNI staat tegenover de consument onder enkele voorwaarden garant voor de uitvoering van het bindend advies. 

Kiest u voor zekerheid, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf. 

UNETO-VNI heeft voor de aangesloten bedrijven diverse voorwaarden opgesteld voor het sluiten van een overeenkomst. Door deze voorwaarden bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties. Bedrijven die niet zijn aangesloten bij UNETO-VNI gebruiken deze voorwaarden niet! 

Kiest u voor garantie, kies dan voor een UNETO-VNI installatiebedrijf. 

Particuliere klant
Sinds 1 januari 2006 zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) in werking getreden. Deze hebben ondere andere betrekking op het aanleggen, repareren en uitbreiden van een installatie in opdracht van een consument. 

Zakelijke opdrachtgevers

Te gebruiken bij het uitvoeren van alle soorten installatiewerken voor zakelijke opdrachtgevers.

 

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS