home home
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wij helpen u om op een duurzame manier elektriciteit op te wekken via zonne-energie. In Nederland zijn 2 technieken in gebruik die zonlicht omzetten in voor u bruikbare energie: zonnecollectoren (of zonneboilers) en zonnepanelen (PV-panelen).

Energie van de zon

Zonnepanelen (PV-panelen) zetten het zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Op deze manier is op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier elektriciteit op te wekken. Teveel opgewekte elektriciteit kan eenvoudig aan het elektriciteitsnet worden geleverd.

Om zonne-energie ook esthetisch verantwoord te gebruiken, worden er steeds meer producten geleverd waarbij zonnecellen geïntegreerd worden in de bouwmaterialen. Denk hierbij aan dakbedekking, gevelpanelen of dakpannen.

Teveel geproduceerde stroom

Wanneer uw zonnepaneel teveel elektriciteit produceert, kunt u een vergoeding krijgen voor de teruggeleverde stroom naar het elektriciteitsnet. Levert u minder dan 5000 kilowattuur per jaar terug? Dan wordt uw teruglevering van uw verbruik afgetrokken. Dit heet salderen. Meer informatie kunt u vinden op de vinden op de website van de Rijksoverheid. 

Vergunningen voor zonnepanelen

In de meeste gevallen is geen (omgevings-)vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen of pv-panelen op het dak van uw woning. VEM Texel maakt zonne-energie voor iedereen toegankelijk door hoge kwalitatieve zonne-energie systemen op maat. 

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat voor uw woning of bedrijf de beste oplossing is? U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken om ons voordeel te bespreken. Mail of bel dan met VEM Texel.

 

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS