home home
EIA

Energie Investeringsaftrek

Speciaal voor bedrijven en ondernemers is de EIA (Energie Investeringsaftrek) in het leven geroepen. Wanneer u investeert in energiezuinige technieken, kan u dat een behoorlijk voordeel opleveren op fiscaal gebied. Met de regeling Energie Investeringsaftrek (EIA) levert u dat gemiddeld een voordeel op tot 10% (vanaf 2017 zelfs 14%).

Uiteraard levert een energiezuinige oplossing ook een lagere energierekening op. Het ministerie van Economische Zaken stimuleert duurzaam ondernemen met de EIA. De fiscale aftrek is mogelijk voor specifieke investeringen of maatwerk investeringen die een forse energiebesparing opleveren voor uw bedrijf. Op de website van het RVO vindt u de energiezuinige en milieuvriendelijke technieken met fiscaal voordeel.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn in energiezuinige oplossingen voor uw bedrijf.  U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor verdere informatie. Mail of bel dan met VEM Texel.

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS