home home
ketelhuizen cascade

Elektrische laadpalen

Elektrisch rijden is goed voor het milieu én je portemonnee. Heb je eenmaal een elektrische auto, dan wil je hem ook overal kunnen opladen. Thuis, maar ook op het werk. Veilig en snel. Vem Texel heeft installatie-ervaring met verschillende soorten en merken laadpalen. Deze adviseren en installeren wij voor consumenten en bedrijven. Ook plaatsen we in samenwerking met gemeentes laadpalen op openbaar terrein.

Waarom een laadpaal nemen?

1. Als bedrijf , maar ook als consument kan het aantrekkelijk zijn om een laadpaal te nemen vanwege de duurzaamheid.  Met een laadpaal voor de deur werkt u actief aan het milieu en inspireert u uw werknemers mogelijk om ook elektrisch te gaan rijden.

2. Voor bezoekers of klanten is het een stukje service.

3. Subsidies mogelijk. Als u een laadpaal wilt aanschaffen, bestaat er de kans dat u subsidie kunt krijgen. Zowel voor de laadpaal als op de installatie. De regelingen veranderen voortdurend, maar onze adviseurs kunnen u daarbij helpen.

4. Toekomstbestendig. Vem Texel installeert "cloud-connected" laadpalen. dus upgrades van software is geen enkel probleem. Dit maakt van uw laadpaal een slimme laadoplossing!

Wij installeren onder andere  laadpalen van New Motion , EVBox en Mennekes. Wij geven u graag advies over de diverse modellen, vermogens, bekabeling, aansluiting en subsidies. Afhankelijk van uw wens en budget hebben wij altijd een passende oplossing.

Heeft u vragen of wilt u weten wat voor uw bedrijf de beste oplossing is?  Mail of bel dan met VEM Texel.

 

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS