home home
Duurzame energie

Duurzame Energie

Wij hebben brede kennis van de belangrijke aspecten voor uw duurzame energiebeheer. VEM Texel en haar partners helpen haar klanten met de stappen naar een (eigen) duurzame energievoorziening. Zowel voor nieuwbouw en herstructurering, nieuwe of bestaande gebouwen en voor productieprocessen.

Wij richten onze projecten onder andere op:

  • Zonne-energie
  • Bodemenergie
  • Warmtepompen (eventueel in combinatie met warmte-koude-opslag)
  • Duurzame WtW-units
  • LED verlichting
  • Energie besparende installaties
     

Oplossingen

Wij gaan graag met u het gesprek aan over de mogelijke oplossingen op het gebied van duurzame energievoorzieningen. Daarom nemen wij alle belangrijke aspecten mee om een realistische afweging te maken. Denk hierbij aan techniek, het actuele marktaanbod, de hoogte van de investering, subsidies, fiscale voordelen en de te realiseren besparingen.

Wij zijn uiteraard op de hoogte van de voor u belangrijke subsidies voor duurzaam bouwen. En adviseren u graag in de te nemen stappen. Als onderdeel van de Installatie Groep Texel kunnen wij u adviseren over duurzame energievoorzieningen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat voor uw woning of bedrijf de beste oplossing is? U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor verdere informatie. Mail of bel dan met VEM Texel.

Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS