home home
Luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen reinigen

Het komt steeds vaker voor: gezondheidsklachten door onvoldoende luchtkwaliteit in woningen en kantoren. Schone luchtkanalen zijn een must voor elk pand. Een goed ventilatiesysteem is een uitstekend middel om de lucht continu te verversen. Maar, binnen enkele jaren vervuilen de luchtkanalen en -verdeelslangen zich door fijnstof, huismijt, schimmels, bacteriën en virussen. En deze worden uw woning ingeblazen. U mag zich terecht afvragen of ventilatie op deze wijze daadwerkelijk nut heeft.

Gezonde ventilatielucht

Een vervuild luchtkanalensysteem van uw ventilatie kan o.a. de volgende klachten veroorzaken:
• Droge, branderige ogen
• Allergische reacties en geirriteerde slijmvliezen
• Hoofdpijn
• Vermoeidheid en concentratieproblemen

Schone ventilatiekanalen

Sommige klachten leiden tot blijvende schade aan uw gezondheid.Luchtkanalen dienen daarom minimaal eens per 4 jaar grondig geïnspecteerd en gereinigd te worden. Bij ons gebeurt dat door middel van specifieke apparatuur. Onze minicamera verkent de route in uw installatie en stuurt borstels door de hoofd- en zijkanalen. De infrarood camera op de borstel wijst de weg en toont de extra vuile plekken.

Terwijl via de ene kant van het kanaal het vuil effectief wordt verwijderd, vangt een krachtige afzuiger aan de andere kant alles netjes op. Wij hebben apparatuur voor alle gangbare ronde en rechthoekige luchtkanalen. Moeilijk bereikbare uiteinden en bochten van 90 graden zijn geen probleem.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat voor uw woning of bedrijf de beste oplossing is? U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor verdere informatie. Mail of bel dan met VEM Texel.

 

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS