home home
Advies en ontwerp technische installaties

Advies & ontwerp

Een goed werkende installtie is zuinig, draagt bij aan een comfortabele leef en werkomgeving en is bovenal veilig. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en adviseren van installaties voor nieuwbouw, renovatie of duurzame projecten. Zowel voor conventionele als innovatieve duurzame systemen. Samen met onze partners in de Installatie groep texel (IGT) of met ons moederbedrijf Wilms is geen vraagstuk ons te gek. Test ons maar!

Berekenen is weten

Naast het ontwerpen verzorgen wij uw verlichtingsberekeningen, leidingberekeningen ventilatieberekeningen en de selectie van apparaten en materialen.

Wij werken altijd volgens de laatste normen en richtlijnen en kunnen indien gewenst tekenen met BIM. Zo zijn alle betrokken partijen in het bouwproces altijd voorzien van dezelfde informatie. Voor een optimale gegevensoverdracht in het bouwproces maken we naast AutoCad gebruik van Stabicad. 

Wij beseffen, dat een goede calculatie belangrijk is voor uw project. Of het gaat om een raming of een gedetailleerde calculatie. wij gaan voor een passende oplossing.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor verdere informatie. Mail of bel dan met VEM Texel of kijk naar onze uitgevoerde projecten.

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>

Contact

Spinbaan 10
1791 MC Den Burg
Telefoonnummer  0222 313 458
Telefoonnummer  Storingsdienst 06 194 78 482
E-mail adres info@vemtexel.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS